15 Ekim 2013 Salı

Daniela's Lalaloopsy theme party day:2 Daniela'nın Parti'si ikinci gün..

Daniela'nın ikinci gün partisi için pastasında Turkuaz rengini kullanmayı çok istiyordum. Amerika'dan gelen kargom gümrüğe takılmıştı ve renk oradaydı. Kargo yetişmezse ara renklerle çözmek zorundaydım tabii ama tam olarak gerçek Turkuaz olmayacaktı bu. Umarım çözülür diye çok dua ettim ve sanırım Güzel Allah'ım duydu duamı ve bütün kargolarım siparişlerimden önce masamın üstündeydi..#sonsuzsukur diyorum..
Ve ikinci gün için de Turkuaz ve Eflatun fırfırlı 15 kişilik pasta ile kurabiyeler hazırladım. Dünden farklı olarak vanilya aromalı kek ile frambuaz aromalı ganaj ve krema kullandım. Ve arasına bahçelerimizde yetişen organik frambuazlardan serpiştirdim. Oldukça lezzetli oldu. 
Andrea ikinci gün için de pastanın yanında yine balonlar istiyordu. Pastayı teslim ettiğim de Costa Rica'dan gelen ailesi ile de tanışma fırsatı buldum, oldukça mütavazi insanlardı. 

And finale... 

Daniela çok mutluydu, ben ve Andrea' da mutluyduk. Pastalarım ve partinin ambiansı oldukça beğenilmişti ve ben günün sonunda oldukça keyif aldığım bir işi de bitirmenin huzuru ile kurban Bayramı'na girebilirdim.

On second day I wished to use torquase colour on the cake. But the food colouring come from America was stil holding by custom and was need to be custom clearance. I've prayed alotttt to my God release my posts quickly possible and I think God heard me and before starting my orders all my deliveries ready to use on my desk. This was A good luck was' in it? 
Thanks God again, what else?? 
Second cake was vanilla flavored cake and inside there's a raspberry flavored cream patisserie and covered with chocolate ganaj and fondant. It was such A delicious cake . And Andrea said that everyone loved it. That was realy good news for me as Well.
I met herparents from Costa Rica who were Sweet fellas..

And finale, after two days everyone was happy and satisfied. This was good..

Thanks God..

Have A look forward to the another big order now...

See you soon..

Eid mübarek you all..




















2 yorum: